Bygatan lanserar ny webbsida

För att erbjuda en bättre upplevelse för våra kunder har vi nu lanserat en ny webbshop på en ny plattform. I och med bytet kan vi nu erbjuda fler funktioner som vi hoppas ni gillar och får nytta av. Bland annat kan vi nu erbjuda nyhetsbrev, blogg, rabattkoder samt möjlighet att skriva en rad om vad ni tycker om produkterna i form av en recension.

Bygatans Nyhetsbrev

Längst ner i sidfoten på webbplatsen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Genom att anmäla dig får du nyheter och information direkt till din inkorg så du enkelt kan hålla dig uppdaterat. Vi räknar med att nyhetsbrevet kommer skickas till prenumeranter 1-2 gånger per kvartal.

Bakom kulisserna på Bygatan

I och med den nya plattformen har vi också tillgång till en blogg, så vi tänkte ta vara på den möjligheten och blogga om våra produkter, hur vi tillverkar våra saker med mera. Så är du intresserad av vad som sker bakom kulisserna på Bygatan är bloggen ett perfekt tillfälle att hålla sig uppdaterad.

Recensera produkter

Vi strävar hela tiden efter att tillverka bra, fina och hållbara produkter, då är feedback får er väldigt viktigt. Vi har därför aktiverat så kallade produktrecensioner, så är du en av våra härliga kunder får du mer än gärna gå in och lämna ett omdöme/recension på våra produkter.

Detta är ju också till stor hjälp för nya kunder, som kan se ett opartiskt omdöme innan de bestämmer sig.

Så för att sammanfatta, anmäl dig till nyhetsbrevet längst ner på sidan, bokmärk vår blogg, och skriv ett omdöme på en produkt du köpt, till exempel en knopplist i ek.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända