Bygatans kunder delar med sig

Jag älskar när man får bilder på våra produkter i kundernas hem. Därför tänkte jag dela några av dessa bilder med er idag.

Knopplist Classic i furu

Här delar @7000kvadrat med sig av hur hon använder Bygatans klassiska  knopplist i furu. Det är så härligt att se, att det går att använda knopplisterna till mer än att hänga kläder eller handdukar. Här hängs tomater för att mogna 😀🍅

Den här knoppbrädan levereras obehandlad vilket gör att det går alldeles utmärkt att måla den, här är den målad i samma färg som väggen, vilket gör att den smälter in utan att ta för mycket plats.

Knopplist classic

 Dekorationsstege för kläder

Frida beställde en dekorationsstege i ek av oss. Nu har hon delat med sig av bilder på sin stege. Hemma hos Frida används stegen som klädförvaring för "hemmakläder".

Klädstegen har gjort mycket för trivseln och ordningen hemma!

 Dekorationsstege

Målad knopplist

Här bjuder Lova på en bild från sin hall. Även Lova har valt att måla sin knopplist för att passa in tillsammans med övrig inredning, superroligt tycker jag! Här är vår "moderna" knopplist 

Målad knopplist

Dela gärna med dig av din #bygatan

Vi tycker det är superroligt när vi får bilder från er, på inredning eller kläder. Så har du en fin bild på en knopplist i ditt hem eller en klänning i "full snurr" får du mer än gärna skicka den till oss, alternativt gärna använda hashtaggen #bygatan på Instagram.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända