Julstrumpa med broderat namn

Julstrumpa med broderat namn perfekt att stoppa fulla med julklappar på julaftonsmorgon. Med ett broderat namn underlättar du för tomten att stoppa rätt julklapp i rätt strumpa och det bästa av allt det passar alla i familjen - stora som små.

 

Julstrumpa rosa

Det är något visst med att smyga upp på julaftonsmorgon och klämma på paketen under granen eller tjuvkika i julstrumpan som hänger på stolen vid köksbordet. Hos oss hänger det en strumpa på allas stolar, dessa med paket som får öppnas på morgonen. När jag var liten var paketet oftast en bok eller ett pussel eller annat pyssel för att jag skulle hålla mig sysselsatt innan alla julbestyr skulle sättas igång, men kanske mest för att väntan på tomten inte skulle bli alltför lång. Än idag kan jag uppskatta julstrumpan och morgonpaketet, även om julklappen kanske bytts ut till annat än pussel och pyssel. 

Julstrumpan sys i 100% linne och kommer i tre olika färgställningar - linlook, grå samt ljusrosa. Högst upp på strumpan broderas valfritt namn i kursiv stil, även här väljer ni en passande färg på tråd - röd, guld, grön, blå, lila. För att hänga upp strumpan används ett satinband som fästes baktill.

Julstrumpa broderat namnjulstrumpa broderat namn

Jag hoppas att julstrumpan kan flytta hem till många familjer och plockas fram år efter år. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända